Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 25.01.2010 - 18:23  //  aktualizácia: 11.06.2017 - 23:41  //  zobrazené: 836

Lúpežné prepadnutie s následkom smrti. Polícia hľadá podozrivého.

pz_sr.jpgPolícia od soboty vyšetruje obzvlášť závažný zločin lúpeže s následkom smrti, ktorý sa stal v tento deň dopoludnia v obci Kúty, okr. Senica. Dvaja mladíci z tejto obce vo veku 19 a 20 rokov vnikli cez strechu a povalu do domu 75-ročného Kútovčana. V jednej z miestností si 20-ročný mladík našiel železnú tyč, s ktorou napadol majiteľa domu.

 

Viackrát ho udrel do hlavy, čím mu spôsobil rozsiahle devastačné zranenia. Následne spoločne začali prehľadával izby v dome. Podarilo sa im nájsť približne 1.000,-€, o ktoré sa podelili. Potom opätovne obaja prišli k ležiacemu mužovi, ktorému zviazali nohy a ruky za chrbtom a následne odišli. Muž neskôr utŕženým zraneniam na mieste podľahol. Polícia tento čin objasnila do 24 hodín od jeho spáchania a jedného z páchateľov vypočula. Po druhom 20-ročnom obvinenom polícia pátra, nakoľko sa zdržuje od spáchania činu na neznámom mieste.

Vyšetrovateľ obom vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu lúpeže, za ktorý im hrozí desať až pätnásť ročné väzenie.
      

Polícia v súvislosti z týmto činom pátra po osobe:

- Mário Daniel, nar. 8.4.1989, trv. bytom Kúty, ul. Brnenská č. 630 (foto v prílohe) 

Ľuboš Homola
oddelenie komunikácie a prevencie
KR PZ v Trnave

 

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!