Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 24.08.2019 - 15:04  //  aktualizácia: 25.07.2019 - 15:08  //  zobrazené: 4229

Senické senobranie

Záver leta bude v Senici patriť opäť podujatiu s názvom Senické senobranie. Myšlienka spojiť jarmok, remeselníkov, dožinky s detskou farmárskou zónou a kultúrnym programom priamo v centre diania, sa minulý rok osvedčila. Aj tento rok sa môžu návštevníci tešiť na celodenný program pre celú rodinu, ktorý zavŕši večerným koncertom speváčka Sima Martausová. Senické senobranie sa uskutoční v sobotu 24. augusta.

Na jarmoku, ktorý bude tradične rozložený po Sadovej ulici, nájdu Seničania a ostatní návštevníci od ranných hodín nielen predajné stánky a občerstvenie, ale aj stánky remeselníkov s ukážkami ručnej výroby. Od 11-tej hodiny bude na pódiu prebiehať hudobný program, ktorý o 20-tej vyvrcholí večerným koncertom Simy Martausovej. Počas dňa sa na pódiu vystriedajú viaceré hudobné štýly, či divadielka pre deti. V programe vystúpia Krojovanka, hudobné skupiny Chilli, DikoBrass, Oáza, Country tip, folklórna skupina Modrančanka a kapela Rockmánia. Pre detských návštevníkov bude pripravené predstavenie Zlatovláska v podaní Divadla Harrytheather a chýbať nebudú ani domáce obľúbené divadielko - Šašo Fifo a Vierka.

Farmársku detskú zónu budú mať pod palcom Europe Direct, Senica 2.0 a Domka Senica, ktorí si pre deti v parku pri DAVe opäť pripravili niekoľko úloh, za ktoré ich na konci bude čakať malý darček.

Podujatie je teda určené pre celú rodinu. Vstup je zdarma. Tešíme sa na Vás!

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!