Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 20.07.2012 - 10:35  //  aktualizácia: 20.07.2012 - 10:35  //  zobrazené: 381

O2 3G sieť v tomto týždni už aj v Senici

O2(ts)- Spoločnosť Telefónica Slovakia rozširuje svoju vlastnú 3G sieť do ďalších 11 lokalít na Slovensku. V tomto týždni tak pribudnú obce Dudince, Lipníky, Senica, Šaštín-Stráže, Holíč, Skalica, Žiar nad Hronom, Handlová, Nováky, Zborov a Bystré. Zákazníkom O2 sa teda môže v týchto oblastiach zobraziť na displejoch telefónov, ktoré sú schopné pracovať v 3G sieti, symbol 3G resp. 3,5G.




„Tento rok pokračujeme v rozširovaní našej 3G siete a do jesene plánujeme pokryť ďalších 160 obcí a miest Slovenska, čo predstavuje prístup k rýchlej 3G sieti už pre polovicu populácie Slovenska,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa spoločnosti Telefónica Slovakia.

V súvislosti so zapnutím 3G siete v uvedenej lokalite chce O2 upozorniť najmä zákazníkov, ktorí si zakúpili v poslednom čase smartfón, že s podstatným zrýchlením siete môže narásť aj ich dátová prevádzka. Väčšina smartfónov sa intenzívne pripája na internet a nemusí to byť len internetový prehliadač spustený zákazníkom, ale aj spojenie so sociálnymi sieťami či synchronizácia e-mailov. Ideálnym riešením pre využívanie internetu v mobile je aktivácia dátového balíčka. Zákazníci tak budú môcť svoje zariadenia využívať na plno a pohodlne.

Obyvatelia nových lokalít si môžu skúsiť prácu v sieti O2 s balíčkom Internet do mobilu na jeden mesiac zadarmo. Viac informácií o dátových balíčkoch, ako aj rýchlosti siete nájdete na http://www.o2.sk/pre-vas/internet/balicky.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!