Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 11.04.2024 - 12:00  //  aktualizácia: 11.04.2024 - 15:55  //  zobrazené: 637

Výročná členská schôdza JDS - miestnej organizácie Senica

Na výročnej schôdzi v dome kultúry sa v utorok 9. apríla zúčastnila viac ako polovica zo 492 členov. Záujem o členstvo v jednote pretrváva, oproti minulému roku pribudlo 35 nových členov.

Medzi obľúbené podujatia senických dôchodcov patria Spievanky – posedenia pri harmonike pána Petráša, Tanečky v priestoroch Coop Jednoty, výlety – v minulom roku do Trnavy, Mikulova a Vrboviec, rekreačné pobyty v Liptovskom Jáne či liečebné pobyty v kúpeľoch Nimnica, Trenčianske Teplice, Dudince či v Sezimovom Ústí. Jedenkrát mesačne sa členovia organizácie vypravia aj na kúpalisko do Dunajskej Stredy. Členovia JDS si v lete zasúťažili na športovom dni v parku pri DAV-e a na konci roka mali tradičné mikulášske posedenie.

Predsedníčka JDS Mária Slezáková spoločne s Annou Závodskou poďakovali výboru a aktivistom za pomoc pri organizovaní podujatí: „Chceme poďakovať všetkým našim dobrovoľníkom, ktorí pomáhajú pri akciách a ďakujeme vám, ktorí ste sa na podujatiach zúčastňovali, lebo bez vás by bola aj naša snaha zbytočná.


V mene mesta sa schôdze zúčastnil zástupca primátora Senica Filip Lackovič: „Do vašej ďalšej užitočnej činnosti vám prajem veľa elánu, ale aj zdravia, aby ste sa mohli opäť takto spoločne stretávať pri rôznych aktivitách a príležitostiach.“ Okrem toho pripomenul aktivity radnice na podporu nielen činnosti organizácie, ale aj všetkých senických dôchodcov, ako sú napríklad zľavy z poplatkov za odpady, dane z nehnuteľností, MHD či vstupného na plaváreň.

Na výročnej členskej schôdzi okrem správ o činnosti a hospodárení organizácie v minulom roku ocenili aktívnych členov vyznamenaniami 2. a 3. stupňa. Tieto ocenenia si prebrali p. Brečková, p. Brečka, p. Dukát, p. Dukátová, p. Drobná, p. Mastihubová, p. Mastihuba, p. Šulla a p. Heléšiová. V kultúrnom programe vystúpila skupina Seniorka a k počúvaniu a tancu až do večera vyhrával p. Morávek.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!