Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 29.11.2010 - 14:07  //  aktualizácia: 29.11.2010 - 14:07  //  zobrazené: 981

Regan Bihari, prihlás sa sám! /pátranie po obvinenom/

Bihari_mTrnavský vyšetrovateľ obvinil v sobotu z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody štvoricu mužov z Piešťan /vo veku od 23 do 44 rokov/. Obvinení po dlhodobom plánovaní v piatok krátko pred 19 hodinou lúpežne prepadli v byte 62 ročnú ženu z Vrbového. Z bytu jej jeden z obvinených odcudzil dámsku kabelku, ktorú pri úteku na schodisku hodil po obyvateľoch bytovky. Počas lúpeže jej ten istý mladík spôsobil rozsiahle poranenia tváre a hlavy, z ktorých sa bude napadnutá žena liečiť viac ako šesť týždňov.



Polícia okamžite začala rozsiahle pátranie po páchateľoch. Krátko po čine zadržala troch z nich, avšak štvrtý sa doposiaľ skrýva na neznámom mieste a preto polícia po ňom vyhlásila pátranie.

Údaje o obvinenom:
- meno a priezvisko:  Regan Bihari
- dátum narodenia:    14.05.1987
- bydlisko:                  Piešťany, ul. Štefánikova č. 1182/43
- fotografia v e-maily

Upozornenie: Obvinený Regan Bihari môže byť ozbrojený a vzhľadom na charakter a priebeh lúpeže je považovaný za nebezpečného páchateľa. Ide o muža, ktorý brutálne fyzicky napadol poškodenú 62 ročnú ženu z Vrbového a spôsobil jej ťažké zranenia.   

Akékoľvek informácie k hľadanej nebezpečnej osobe môžu občania nahlásiť na bezplatnom policajnom čísle 158, alebo na najbližšom policajnom oddelení.


Ľuboš Homola
Oddelenie komunikácie a prevencie
Krajské riaditeľstvo   
Policajného zboru v Trnave






Bihari_2

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!