Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.11.2009 - 12:09  //  aktualizácia: 13.11.2009 - 12:09  //  zobrazené: 530

Policajné správy zo senického regiónu

pz_sr.jpgSenickí policajti v sobotu /7.11./ zadržali a obvinili z trestného činu poškodzovania cudzej veci 27 ročného muža z obce Šaštín Stráže. V herni v Šaštíne bezdôvodne hodil v tento deň barovú stoličku do hracieho automatu. Pri tom rozbil na automate dotykový displej, čím spôsobil na majetku spoločnosti škodu vo výške 693 €. Obvinený je stíhaný na slobode, pričom mu hrozí rok väzenia.



Skalická polícia v stredu /11.11./ obvinila z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 25 ročného muža zo Skalice. Na základe vlastných poznatkov vykonali začiatkom mája v nočných hodinách u osoby bezpečnostnú prehliadku. Našli a zaistili u neho neznámy prášok, ktorý následne zaslali na skúmanie. Výsledok expertízy potvrdil, že sa jedná o dve dávky metamfetamínu. Za drogovú trestnú činnosť teraz obvinenému hrozí až trojročné väzenie.


Polícia v stredu /11.11./ obvinila z prečinu krádeže 50 ročného Holíčana. V Skalici na priateľskej návšteve koncom augusta využil chvíľkovú nepozornosť domácich osôb. Počas nej odcudzil zo skrinky finančnú hotovosť. Ako vzal tieto peniaze tak zakrátko odišiel. 50 ročnému Skaličanovi krádežou spôsobil škodu vo výške 648 €. Obvinenému za to teraz hrozí až dvojročné väzenie.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!