Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 23.02.2011 - 12:45  //  aktualizácia: 23.02.2011 - 12:45  //  zobrazené: 446

Chcete požiadať o pridelenia pôvodného parkovacieho miesta? Posledný termín je v marci.

logo_napis_vedla_mBlíži sa termín podania žiadosti o pridelenie pôvodného parkovacieho  miesta  na  trvalé  parkovanie podľa Všeobecne záväzného nariadenia č. 5 o podmienkach státia vozidiel na území mesta Senica a o dani za užívanie verejného priestranstva za trvalé parkovanie vozidiel na verejnom priestranstve a o zmene všeobecne záväzného nariadenia č. 3 o miestnych daniach. POSLEDNÝ TERMÍN JE 31. MARCA  2011.



O parkovacie miesto je možné požiadať  písomne alebo elektronicky. Tlačivo 02 – žiadosť o pridelenie pôvodného parkovacieho miesta na trvalé parkovanie  si môžete vyzdvihnúť na MsÚ vo vestibule alebo na webovej stránke mesta www.senica.sk v časti žiadosti. Vyplnenú žiadosť je potrebné zaslať  poštou na adresu: Mestský úrad Senica, Štefánikova 1408/56, 905 25 Senica, alebo odovzdať osobne v podateľni MsÚ na II. poschodí číslo dverí 204. Občania môžu vyplnenú žiadosť zaslať aj e-mailom na adresu doprava@msu.senica.sk

V prípade, že ste držiteľom preukazu  osobitného označenia vozidla, je potrebné priložiť fotokópiu tohto dokladu a pri zmene evidenčného čísla vozidla je  taktiež  potrebné doložiť fotokópiu  technického preukazu.

Platobné výmery  budú vybavované a expedované hromadne v mesiaci apríl 2011. Lehota zaplatenia dane  bude uvedená v platobnom výmere.

V minulom roku boli pridelené parkovacie miesta doplnené zvislým dopravným značením a sú označené v súlade so zákonom č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v súlade s vyhláškou  č. 9/2009, ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke.

Na základe tohto mesto vydalo všetkým užívateľom parkovacích miest parkovací preukaz, ktorý bude  každoročne doručený spolu  s platobným výmerom .

Tým, že sú parkovacie miesta označené v súlade so zákonom, prípadné neoprávnené obsadenia týchto parkovacích miest je oprávnená riešiť  MsP.


Oddelenie výstavby, životného prostredia a dopravy MsÚ Senica

 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!