Skip Navigation or Skip to Content
PONDELOK, JÚN 17, 2024
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.11.2023 - 15:29  //  aktualizácia: 14.11.2023 - 14:46  //  zobrazené: 1194

Dotazník: Vyjadrite názor k smerovaniu mesta na najbližšie roky

Mesto Senica pripravuje nový strategický rozvojový dokument – Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja mesta Senica (PHRSR) na roky 2023 – 2030. Do jeho tvorby chce samospráva zapojiť aj občanov, a to prostredníctvom dotazníka, kde môže verejnosť vyjadriť názory na súčasnú situáciu v meste a jej budúce smerovanie. Pomôžte nám zo Senice spraviť ešte lepšie miesto pre život. Vyplnenie Vám zaberie iba krátku chvíľu, no svojimi odpoveďami ovplyvníte smerovanie mesta na niekoľko rokov.

PHRSR je dôležitým a nevyhnutným strategickým dokumentom pre ďalší rozvoj mesta. Existencia PHRSR je aj podmienkou pre samosprávy na čerpanie eurofondov v programovom období 2023-2030, preto má pre rozvoj nášho mesta zásadný význam.

Dotazník je možné vyplniť buď v elektronickej alebo papierovej forme. Každý si môže vybrať, ktorá verzia mu na vyjadrenie názorov viac vyhovuje.

  • QR kód: 

 

  • Papierovú formu dotazníka nájdu obyvatelia v mesačníku Naša Senica, na informáciách mestského úradu, v TIC Infosen a budú distribuované na stredné školy, organizácie a inštitúcie združujúce seniorov a pod. Vyplnený dotazník môžete odovzdať na informáciách MsÚ, v kancelárii TIK Infosen, alebo ho vhodiť do označených urien.

 

Dotazník je možné vyplniť do 15. decembra 2023.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!