Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 26.01.2016 - 13:53  //  aktualizácia: 26.01.2016 - 13:53  //  zobrazené: 353

Nové podlahy v triedach na ZŠ s MŠ na J. Mudrocha

havarijny_stav_4zs_01Základná škola J. Mudrocha v Senici bola otvorená v septembri roku 1988. V súčasnej dobe je objekt využívaný ako Základná škola s materskou školou. Aj napriek mladému veku tohto objektu boli jestvujúce podlahové krytiny v triedach a na schodoch v havarijnom stave. Na základe žiadosti Mesta Senica ako zriaďovateľa Základnej školy s materskou školou,  Ministerstvo školstva vedy a výskumu SR objektívne prehodnotilo podanú žiadosť a následne boli na riešenie havarijnej situácie (opravy podláh)  poskytnuté účelové finančné prostriedky vo výške 36 tisíc eur.


Z poskytnutých účelových finančných prostriedkoch MŠVaV SR, ako aj z rozpočtu školy budú v roku 2016 vymenené podlahové krytiny v 11 triedach o celkovej výmere 656 m2 a súčasne vymenená podlahová krytina na vnútorných schodiskách.

Prevažná časť prác – výmena podlahových krytín v triedach - bude realizovaná počas jarných prázdnin .

Výmenou podlahových krytín príde k podstatnému zlepšeniu podmienok výchovno-vyučovacieho procesu po stránke zdravotnej, estetickej a k dodržaniu všetkých bezpečnostných opatrení v triedach, ako aj komunikačných priestoroch.

Už teraz sa žiaci a zamestnanci tešia na nový vzhľad tried.

 

 

Ing. Mária Výletová

Oddelenie financií MsÚ

 

havarijny_stav_4zs_01

 

 

havarijny_stav_4zs_02

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!