Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.03.2015 - 12:39  //  aktualizácia: 13.03.2015 - 12:39  //  zobrazené: 572

OOCR Záhorie pod novým vedením

oocr_logoV utorok 10. marca sa v sídle Oblastnej organizácie cestovného ruchu Záhorie v Smrdákoch konalo valné zhromaždenie , počas ktorého prišlo v rámci OOCR k viacerým zmenám. Členovia si volili nových zástupcov do riadiacich orgánov, rozhodovali o zjednotení výšky členského príspevku, odsúhlasili rozpočet na rok 2015 a plán činnosti, s ktorým súvisí aj čerpanie prostriedkov od štátu na podporu projektu rozvoja cestovného ruchu.



 

Vzhľadom na výmeny primátorov a starostov v komunálnych voľbách bolo potrebné zvoliť nové vedenie OOCR. Valné zhromaždenie sa uznieslo na novom zložení predstavenstva OOCR, dozornej rady i na novej výkonnej riaditeľke. Predsedom predstavenstva sa stal holíčsky primátor Zdenko Čambal, podpredsedom Ľudovít Bránecký zo Skalice. Desaťčlenné zloženie predstavenstva dopĺňa Martin Lidaj, Katarína Turečková, Renáta Fasurová, Ivana Nováková, Ľubomír Štvrtecký, Mária Turjaníková, Peter Švaral a Milan Hollý. Dozornú radu povedie Milan Ondruš ako predseda a spolu s ním na chod OOCR bude dohliadať Ingrid Tripšanská, Jana Jurkovičová, Róbert Bujna, Alena Chovancová a Krystyna Sečkárová. Za výkonnú riaditeľku valné zhromaždenie zvolilo Dominiku Levákovú, ktorá doteraz pracovala ako projektová manažérka a cestovný ruch má nielen vyštudovaný, ale podľa jej vyjadrení je aj jej koníčkom.

Ustanovujúcim valným zhromaždením odsúhlasená variabilná výška členského pre obce v rozmedzí 0,10 až 0,70 centov na obyvateľa bola ujednotená na výšku 0,30 € na obyvateľa.

Tento rok je OOCR Záhorie prvý krát oprávnená žiadať o štátnu dotáciu. V prípade, že bude predložený projekt schválený, bude sa svetom šíriť nový reklamný spot o Záhorí, či informácie o našom regióne budú turistom ponúknuté aj v anglickom a nemeckom jazyku. OOCR Záhorie sa tak po dvoch rokoch kreovania posúva do ďalšej kvalitatívne vyššej úrovne práce, ktorá bude znamenať postupné napĺňanie hlavného poslania organizácie .

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!