Skip Navigation or Skip to Content
PONDELOK, MÁJ 06, 2024
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 22.01.2016 - 07:33  //  aktualizácia: 22.01.2016 - 07:33  //  zobrazené: 431

Pomôžme získať pre Senicu detské ihrisko Žihadielko

zihadielkoSeničania, máme obrovskú šancu získať pre naše mesto krásne detské ihrisko Žihadielko s motívom Včielky Maje v hodnote takmer 80 000 eur. Mesto Senica sa totiž zapojilo do projektu spoločnosti LIDL. Tá v 10 lokalitách, ktoré vyberú v hlasovaní na internete ľudia, postaví ihriská a následne ich daruje víťazným  mestám.



 

Do súťaže sa prihlásilo takmer 100 miest, obcí alebo mestských častí. Pre spravodlivosť sú tieto rozdelené do 5 kategórií podľa počtu obyvateľov. Senica súťaží v kategórii od 15.000 do 20.999 obyvateľov.

Hlasovať za naše mesto môžete od 21.01.2016 do 29.02.2016 na stránke www.zihadielko.sk, kde do vyhľadávacieho okienka treba napísať Senica. Zobrazí sa aktuálny počet hlasov a tlačidlo Hlasuj. Po kliknutí na toto tlačidlo sa treba v jednoduchej registrácii zaregistrovať vyplnením e-mailu, mena a priezviska, alebo sa prihlásiť prostredníctvom svojho profilu na facebooku. Po registrácii je potrebné ešte potvrdiť totožnosť kliknutím na odkaz v prihlasovacom e-maily. Toto treba spraviť iba jeden krát, no HLASOVAŤ MOŽNO KAŽDÝ DEŇ. Hlasujúci môžu každý deň navyše získať jeden hlas, ak na stránke www.zihadielko.sk zvládnu jednoduchú online hru. Šancu vyhrať má aj samotný hlasujúci, ktorý je po zaslaní platného hlasu automaticky zaradený do žrebovania, ktoré prebehne po ukončení hlasovania. Vyhrať môžete autíčko BMW X6 s diaľkovým ovládaním a koženými sedadlami vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Týmto projektom chce Lidl prispieť k tomu, aby deti mohli svoj voľný čas tráviť zmysluplne a urobili aj niečo pre svoje zdravie.

Ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov. Jeho rozmer je 16 x 20 m a bude sa na ňom nachádzať osem herných prvkov. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Tomu sú prispôsobené aj dopadové plochy: pre menšie deti to je EPDM liata guma, pre väčšie štrk. Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle.

 

ihrisko_zihadielko1

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!