Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 26.01.2023 - 14:49  //  aktualizácia: 26.01.2023 - 14:50  //  zobrazené: 1121

Poradňa pre verejnosť obnovuje činnosť

V tomto roku budú opäť občanom k dispozícii služby bezplatnej právnej poradne, ktorú zastrešuje priamo mesto Senica. Vždy posledný utorok v mesiaci počas roka (okrem mesiacov júl, august a december) si záujemci môžu prísť do zasadačky budovy Mestského úradu Senica odkonzultovať svoje problémy a naliehavé životné situácie s odborníkmi z rôznych oblastí práva a takisto spravovania financií. „Stačí v určené dni jednoducho prísť na Mestský úrad Senica, nie je potrebné objednávať sa dopredu,“ dopĺňa prednosta MsÚ Senica Marek Došek.

Po minulé roky klienti senickej bezplatnej právnej poradne väčšinou hľadali pomoc pri riešení rodinných i pracovno-právnych problémoch a s finančným poradcom často riešili aj problémy s dlhmi. V budúcnosti plánuje mesto Senica opätovne nadviazať na spoluprácu v rámci poradne aj s pracovníčkami Úradu práce sociálnych vecí a rodiny v Senici. Tím bezplatnej právnej poradne mesta Senica tvoria pracovníci mestského úradu s právnickým vzdelaním, ako aj mediátor a finančný poradca.


Právna poradňa bude v spomínaný, vždy posledný utorok v mesiaci, fungovať od 13.00 do 16.00 hodiny popoludní. Po prvýkrát v tomto roku bude pre verejnosť otvorená 31. januára. Ďalšie termíny sú stanovené na 28. februára, 28. marca, 25. apríla, 30. mája, 27. júna, 26. septembra, 31. októbra a 28. novembra.

-tam-

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!