Skip Navigation or Skip to Content
ŠTVRTOK, MÁJ 02, 2024
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 18.04.2011 - 12:51  //  aktualizácia: 18.04.2011 - 12:51  //  zobrazené: 531

Pozvánka „Produkty a služby v cestovnom ruchu v okrese Senica “

Produkty_a_sluby_v_cestovnom_ruchu Pozývame Vás na odborné školenie

Produkty a služby v cestovnom ruchu v okrese Senica “,

ktoré sa uskutoční 29.04.2011 (piatok) o 10:00 – 12:00 h v tanečnej sále  Domu kultúry Senica.

Školenie je určené starostom a zástupcom obcí, podnikateľom a zamestnancom v oblasti služieb cestovného ruchu a širokej verejnosti z partnerských miest a ich priľahlých cezhraničných regiónov.



 Školenie vychádza zo záverov štúdie „Kvalitné služby a informovanosť – dobre rozvíjajúci sa región“. Štúdia hodnotí absentujúce služby, nedostatky a  príležitosti v poskytovaných ubytovacích, stravovacích a športovo - rekreačných službách okresu Senica z hľadiska ich kvality, ponuky, prístupu k zákazníkom, marketingu a prezentácie. Jej analýza je vypracovaná na základe terénneho výskumu, ktorý bol realizovaný v ubytovacích, stravovacích a športovo-rekreačných zariadeniach v meste Senica a obciach Smrdáky, Sobotište, Jablonica, Hlboké, Šaštín-Stráže, Borský Mikuláš, Cerová, Podbranč a partnerskom meste Velké Pavlovice.

Cieľom školenia je zvýšiť kvalifikáciu, poskytnúť užitočné rady, návody a informácie  jeho účastníkom, ktoré  budú môcť využiť v praxi pri tvorbe nových alebo skvalitňovaní existujúcich produktov a služieb v cestovnom ruchu.

Výsledky štúdie sú aplikovateľné na stav služieb v cestovnom ruchu i v ďalších obciach okresu a istotne budú užitočnými návodmi, odporúčaniami a inšpiráciami ako služby a ponuku cestovného ruchu v obciach skvalitniť a rozšíriť. 

 

Školenie bude spojené s „Burzou informácií“. Jej  zámerom bude výmena informácií a propagácia služieb, produktov a ponuky cestovného ruchu v okrese Senica a partnerského regiónu mesta Velké Pavlovice. Burza bude prebiehať formou propagačných panelov, tlačených materiálov a audiovizuálnej prezentácie produktov.

 

Užitočným spestrením podujatia v nadväznosti na región partnera Velké Pavlovice bude, najmä z hľadiska hotelierov a prevádzkovateľov reštauračných zariadení, odborná prednáška s názvom "Malá škola someliéra".  Prednáška bude spojená s praktickou ukážkou stolovania a podávania vín.   

 

Účastníkom školenia je zabezpečené občerstvenie.

 

 

Tešíme sa na Vašu účasť.

 

Mesto Senica

TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVANÝ EURÓPSKOU ÚNIOU, Z PROSTRIEDKOV

FONDU MIKROPROJEKTOV SPRAVOVANÉHO TRENČIANSKYM SAMOSPRÁVNYM KRAJOM


mikroprojekt_podpora


Kvalitne_sluzby_

 

 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!