Skip Navigation or Skip to Content
ŠTVRTOK, MÁJ 02, 2024
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 04.03.2010 - 01:00  //  aktualizácia: 04.03.2010 - 01:00  //  zobrazené: 506

Staň sa reprezentantom SR. Kvalifikácia na Majstrovstvá Európy v stolnom hokeji.

stol_h.jpgChceš sa stať reprezentantom Slovenska na ME v stolnom hokeji? Môžeš. Slovensko hľadá nádejných reprezentantov. Stačí mať presnú mušku, trochu taktického myslenia a prísť na predmajstrovskú kvalifikáciu.



V dňoch 26. – 28. marca 2010 sa v športovej hale v Senici uskutočnia Majstrovstvá Európy v stolnom hokeji 2010. Toto podujatie organizuje Mesto Senica v spolupráci so Svetovou stolnohokejovou asociáciou, Informačným centrom Europe Direct Senica a Rekreačnými službami mesta Senica. Na týchto majstrovstvách sa predstavia rôzne krajiny Európy, ktoré môžu nasadiť 24 reprezentantov. Slovensko ako usporiadajúca krajina môže nasadiť väčšie množstvo hráčov. Tí sa zúčastnia predmajstrovskej kvalifikácie, z ktorej tí najúspešnejší budú našu krajinu reprezentovať na majstrovstvách.

Predmajstrovská kvalifikácia v billiard- hokeji sa uskutoční dňa 17. marca 2010 o 16:00 v Dome kultúry  v Senici. Na tento turnaj sa môžu prihlásiť žiaci a študenti základných a stredných škôl, ktorí môžu trénovať na hracích stoloch umiestnených na každej škole v Senici.

Takisto dospelí sa môžu zúčastniť kvalifikačného turnaja a zabojovať tak o reprezentáciu Slovenska na Majstrovstvách Európy v stolnom hokeji 2010.

V priestoroch Informačného centra Europe Direct Senica na Mestskom úrade sa nachádza hrací stôl billiard-hokeja, na ktorom si môžu záujemcovia hru vyskúšať.

Zaregistrovať sa na kvalifikačný turnaj je možné v Informačnom centre Europe Direct Senica do 17. marca 2010 alebo priamo pred začatím kvalifikačného turnaja o 16:00 v Dome kultúry  v Senici.

Ivona Klimentová

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!