Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 05.11.2010 - 13:25  //  aktualizácia: 05.11.2010 - 13:25  //  zobrazené: 399

Policajné správy zo senického regiónu

pz_sr.jpgPolícia vypátrala páchateľa, ktorý sa v obci Cerová vlámal do predajne rozličného tovaru. Predajňu na autobusovej stanici páchateľ vykradol v noci z utorka na stredu (3.11). Ukradol odtiaľ drogériu, kozmetiku, cigarety a rôzne cukrovinky. Majiteľke poškodením predajne a krádežou vecí spôsobil škodu vo výške 1150,-€. Jablonickí policajti už na druhý deň obvinili z krádeže 40 ročného miestneho muža, ktorému hrozí teraz väzenie na dva roky.




Policajti zo Šaštína – Stráží vypátrali muža, ktorý je podozrivý z toho, že tankoval bez zaplatenia. V utorok (2.11.) prišiel na osobnom aute Daewoo Nexia na čerpaciu stanicu do  Kútov. Zo stojana si natankoval do auta 24 l benzínu v hodnote asi 31,-€. Po natankovaní však namiesto zaplatenia muž nasadol do auta a odišiel. Vzhľadom nato, že už bol v minulosti za podobný čin v priestupkovom konaní potrestaný blokovou pokutou, je teraz obvinený z trestného činu krádeže. 22 ročný muž z Čárov môže dostať v zmysle zákona trest odňatia slobody na dva roky.


Z prečinu podvodu obvinil poverený príslušník polície 28 ročného muža z obce Sekule. Ešte v marci ako konateľ firmy uzatvoril s klientkou zmluvu o dodávke a montáži okien a balkónových dverí. Poškodená mu vyplatila 900,-€ zálohu a termín dodania bol dohodnutý na 4 až 5 týždňov. Predstaviteľ firmy okná klientke nedodal a nevrátil jej ani zálohu. V prípade uznania viny mu môže byť uložený trest väzenia na dva roky.


 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!