Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 19.02.2010 - 13:28  //  aktualizácia: 19.02.2010 - 13:28  //  zobrazené: 564

Policajné správy zo senického regiónu

pz_sr.jpgPolícia obvinila z prečinu krádeže spolupáchateľstvom 15 ročného Koválovčana, 19 ročného Chropovčana a 17 ročnú Koválovčanku. V dopoludňajších hodinách trojica po vzájomnej dohode v Senici na Holého ulici okradla 69 ročnú Seničanku. Mladíci k nej odzadu pristúpili a vytrhli jej z rúk igelitovú tašku. Po čine ihneď z miesta utiekli smerom do mesta, kde ich však zachytila hliadka mestskej polície, ktorá ich odovzdala štátnej polícii.



Krádežou spôsobili poškodenej 83 € škodu. Polícia všetkých obvinila z krádeže a na 19 ročného mladíka spracovala návrh na väzbu, ktorý sudca akceptoval. V prípade dokázania viny páchateľom hrozí dvojročné väzenie, mladistvým polovica.             


Polícia obvinila v utorok z prečinu nebezpečného vyhrážania 38 ročného muža z Plaveckého Petra. V ranných hodinách sa pohádal so svojím 41 ročným príbuzným. Počas hádky vzal do ruky nôž a vyhrážal sa, že ho použije. Napadnutý muž ihneď privolal policajnú hliadku, ktorá útočníka predviedla na stanicu. Poverený príslušník útočníka obvinil zo spáchania trestného činu a spracoval návrh na väzbu, ktorý sudca akceptoval. Teraz mu za jeho konanie hrozí až trojročné väzenie.   


Polícia obvinila v pondelok z prečinu nebezpečného vyhrážania 22 ročnú Seničanku. V skorých ranných hodinách po predchádzajúcej hádke jedenkrát nožom bodla svojho 21 ročného druha z Pezinka. Tým mu spôsobila ľahké zranenie s 5 dňovou dobou liečenia. Polícia ženu k veci vypočula a obvinila. Teraz jej hrozí až trojročné väzenie.      


Ľuboš Homola
Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ SR


NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!