Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 02.02.2024 - 13:18  //  aktualizácia: 05.02.2024 - 12:10  //  zobrazené: 1018

Blížia sa romantické večery v Múzeu Senica!

Láska na prvý pohľad, aplikácia Láskomer a koleso valentínskych prísľubov

 

Valentínsky týždeň môžete v senickom múzeu zažiť od utorka 13. februára do nedele 18. februára. V čase vždy od 10.00 do 19.00 hodiny sa môžete zúčastniť na podujatí inšpirovanom témou „láska na prvý pohľad.

Príďte a zažite romantické rande pri príležitosti sviatku svätého Valentína v podmanivých priestoroch mestského Múzea Senica a zanechajte v ňom vlastný odkaz lásky v podobe písaného odkazu.

Počas prehliadky s milovanou polovičkou bude návštevníkov sprevádzať aplikácia Láskomer. Okrem toho si môžu páry vyskúšať rôzne valentínske hry. Novinkou je zázračné koleso valentínskych prísľubov, ktoré prinesie zamilovaným párom romantické výzvy a zážitky.

„V špeciálnej interaktívnej výstave odkryjeme zaujímavé a romantické momenty v príbehu Amora, boha lásky a žiadostivosti. Legenda hovorí, že jeho šípy dokážu priviesť srdcia k láske, a to nielen medzi ľuďmi, ale aj medzi bohmi,“ pozýva na romantickú návštevu senického múzea jeho kurátor Tomáš Motus.

Pridajte sa k nám a zažite nezabudnuteľný večer plný lásky, zábavy a romantiky!

Valentínske podujatie pripravilo mesto Senica, Múzeum Senica a Mestské kultúrne stredisko Senica v spolupráci so Záhorskou knižnicou Senica a Záhorskou galériou v Senici.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!