Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 17.08.2015 - 08:51  //  aktualizácia: 17.08.2015 - 08:51  //  zobrazené: 241

Opäť čistíme Slovensko: Čo ešte ukrývajú slovenské domácnosti?

293714TS - Po minuloročnom úspechu projektu Čistíme Slovensko je tu opäť príležitosť bezplatne sa zbaviť nepotrebných veľkých elektrických spotrebičov, ktoré zaberajú miesto v pivniciach či na povalách. Stačí do 31. augusta 2015 nahlásiť záujem o odvoz, a to prostredníctvom internetovej stránky www.cistimeslovensko.sk, zavolať na infolinku NAY 0850 111 444, alebo sa informovať priamo v predajni NAY Elektrodom. Následne bude od 18. 9. 2015 do 23. 11. 2015 alebo v prípade potreby aj dlhšie, prebiehať samotný zvoz elektrospotrebičov.


Najväčší slovenský predajca spotrebnej elektroniky NAY Elektrodom v spolupráci so spoločnosťou SEWA, a. s., ktorá zabezpečuje ekologický zber a spracovanie elektroodpadu, opäť bezplatne pomôžu slovenským domácnostiam s odvozom starých a nepotrebných spotrebičov.

Ponuka bezplatného odvozu platí pre všetky mestá a dediny na Slovensku. Súčasťou služby je, že pracovníci NAY a SEWA vynesú nepotrebné spotrebiče z bytov, pivníc či domov. Vychádzajú tak v ústrety ľuďom, ktorí spotrebiče skladujú z dôvodu komplikovaného odvozu či príliš vzdialeného miesta zberu. Pracovníci spotrebiče odvezú a ekologicky zrecyklujú v súlade s platnou slovenskou a európskou legislatívou.

Projekt Čistíme Slovensko je primárne zameraný na veľké spotrebiče ako chladničky, práčky, mrazničky, umývačky riadu či sporáky a rúry na pečenie. Ich presný zoznam nájdu záujemcovia na internetovej stránke www.cistimeslovensko.sk. Ak sa však v domácnosti nájdu aj nefunkčné menšie spotrebiče, možno ich dať odviezť spoločne.

 

 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!