Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 27.03.2023 - 14:37  //  aktualizácia: 28.03.2023 - 08:09  //  zobrazené: 737

Príhovor primátora mesta Senica ku Dňu učiteľov:

„Nie je jednoduché vyrátať všetky vlastnosti, ktorými by mal dobrý učiteľ oplývať. Vychovať zo žiakov komplexné osobnosti si vyžaduje vysokú mieru pedagogického citu, sústavné vzdelávanie sa a analyzovanie dosiahnutých výsledkov svojej práce.

Milí učitelia, od vás a vašej práce závisí budúcnosť našich detí. Od vás závisí, ako našu mladú generáciu pripravíte na vstup do spoločnosti, akými vedomosťami a morálnymi kvalitami ju vyzbrojíte. Uvedomujem si, že práca učiteľov a pedagogických pracovníkov je náročná, zodpovedná a častokrát vyčerpávajúca. Na oplátku sa ako samospráva snažíme venovať maximum pozornosti skvalitňovaniu podmienok pre vašu prácu a zlepšovať materiálové i technické vybavenie škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta.

Pri príležitosti dnešného sviatočného dňa, vám úprimne želám, aby si vás žiaci vážili nielen preto, akými ste výbornými pedagógmi, ale aby na vás v dobrom a s úctou spomínali aj pre vašu človečinu a ľudskosť. Do ďalšieho profesijného i osobného života vám prajem veľa tvorivých síl a entuziazmu, ako aj potrebné zdravie, pohodu a lásku.“

Martin Džačovský
primátor mesta Senica

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!